• Αναζήτηση
 • Αλβανία : Θα συνεχιστεί και το 2019 η παρουσία μας στο Αιγαίο

  «Οι ναυτικοί μας επιστρέφουν ως ήρωες και σώζουν χιλιάδες ζωές από ανασφαλή πλοιάρια» δήλωσε η υπουργός Αμυνας της Αλβανίας, η οποία προανήγγειλε τη συνέχιση των αποστολών των αλβανικών δυνάμεων στο Αιγαίο Πέλαγος και το 2019.

  Στιγμιότυπο από επίσκεψη της υπουργού Αμυνας της Αλβανίας (κέντρο) σε πολεμικό πλοίο της χώρας της που περιπολεί στο Αιγαίο.

  Η υπουργός Αμυνας της Αλβανίας, Ολτα Τζάσκα, με την ευκαιρία των 93 ετών από την ίδρυση του αλβανικού ναυτικού δήλωσε ότι οι ναυτικές δυνάμεις της Αλβανίας αναδιαρθρώθηκαν συν τω χρόνω και ενσωματώθηκαν στις άλλες δομές των Ενόπλων Δυνάμεων και σήμερα έχουν καταφέρει να γίνουν μέρος του συστήματος άμυνας του θαλάσσιου χώρου του ΝΑΤΟ.

  Πρόσθεσε ότι χάρη στον επαγγελματισμό που επέδειξαν οι αλβανικές αποστολές στους 24 μήνες λειτουργίας του ΝΑΤΟ, στο πρόγραμμα «Sea Guardian» στο Αιγαίο Πέλαγος, αυτές θα συνεχιστούν και το 2019.

  «Συμπληρώσαμε, ήδη, δύο χρόνια από την έναρξη της αποστολής αυτής, η οποία δεν είναι εύκολη και η παρουσία μας εκτιμάται ιδιαίτερα από τους συμμάχους.

  »Οι ναυτικοί μας επιστρέφουν ως ήρωες και σώζουν χιλιάδες ζωές από ανασφαλή πλοιάρια στη θάλασσα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την αποστολή και το επόμενο έτος μαζί με τους συμμάχους μας», υπογράμμισε η υπουργός Αμυνας της Αλβανίας.

  Πηγή: echedoros-a.gr

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk