Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, τα οποία είναι αναρτημένα στο TAXISnet.

Η αρμόδια υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι, «την τελευταία στιγμή, αν χρειαστεί, αν προκύψει ανάγκη, θα υπάρξει παράταση», ενώ ερωτηθείσα για τυχόν αλλαγές στα ποσά, είπε πως εξετάζονται γενικότερα σενάρια για αλλαγές στο φορολογικό σύστημα.

Η παράταση, λοιπόν θα κριθεί από την πορεία των πληρωμών που θα γίνουν έως τις 28 Δεκεμβρίου, αν και μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ο αριθμός των ιδιοκτητών που είχαν παραλάβει τα τέλη του 2019 ήταν μικρότερος συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσβαση στη σχετική υπηρεσία μπορεί να γίνει είτε με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXISnet που διαθέτει κάθε φορολογούμενος, είτε με τον αριθμό φορολογικού μητρώου του και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του.

Να σημειωθεί ότι η πληρωμή μπορεί να γίνεται στα γκισέ της τράπεζας ή μέσω e-banking. Όσοι επιλέξουν τη δεύτερη επιλογή, θα χρειαστούν μόνον την Ταυτότητα Οφειλής που υπάρχει στο ειδοποιητήριο. Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να τα εξοφλήσουν σε έως 12 άτοκες δόσεις.