• Αναζήτηση
 • Ιερέας για την έκρηξη στο Κολωνάκι: Δεν μπορώ να καταλάβω το χτύπημα

  Στις 7:30 θα είχαμε λειτουργία, σημείωσε ιερέας που βρέθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, λίγα λεπτά με την έκρηξη

  «Σε μία ευνομούμενη δημοκρατική κοινωνία είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοια γεγονότα που δημιουργούν ανασφάλεια και φοβία. Δεν μπορώ να καταλάβω το χτύπημα. Ο Χριστός είναι αγάπη, δεν καταλαβαίνω γιατί βομβαρδίζουν την αγάπη» σημείωσε ιερέας που βρέθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, λίγα λεπτά με την έκρηξη .

  Ο νεωκόρος, ανέφερε, είναι καλά στην υγεία. «Βρήκε το κουτί στην κεντρική είσοδο της εκκλησίας και το μετέφερε στο πλάι. Σήμερα υπήρχε  θεία λειτουργία που θα άρχιζε  στις 7.30» είπε για να προσθέσε.

  «Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν πήραν ένα τηλέφωνο να προειδοποιήσουν. Γιατί να γίνει αυτό το χτύπημα μπροστά στον πολιούχο των Αθηνών και σε ώρα που θα υπήρχε θεία λειτουργία».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk