• Αναζήτηση
 • Κικίλιας: Κάνουν μεγάλο κακό αυτοί που στρώνουν ιδεολογικοπολιτικό χαλί στην τυφλή βία

  «Μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χειρίζεται τα θέματα της τάξης στην χώρας» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στο σημείο που εξερράγη το πρωί της Πέμπτης εκρηκτικός μηχανισμό

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο σημείο του Κολωνακίου που εξερράγη το πρωί της Πέμπτη εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

  Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία του για το τυφλό χτύπημα βίας και ανέφερε: «Είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως ότι ο φαύλος κύκλος της ωμής βίας πρέπει να σταματήσει. Μας ανησυχεί ότι αυτό το χτύπημα έγινε χωρίς καν προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Δείχνει την τροπή που παίρνουν τα θέματα της τάξης και της ασφάλειας στην Αθήνα»

  Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα θέματα της ασφάλειας η κυβέρνηση τονίζοντας: «Όλοι αυτοί που με τη ρητορική του ίσους στρώνουν ιδεολογικοπολιτκο χαλί στην τυφλή βία κάνουν μεγάλο κακό στην χώρα και πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ προσεκτικά. Ως ΝΔ μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χειρίζεται τα θέματα της τάξης στην χώρας».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk