• Αναζήτηση

Κικίλιας: Κάνουν μεγάλο κακό αυτοί που στρώνουν ιδεολογικοπολιτικό χαλί στην τυφλή βία

«Μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χειρίζεται τα θέματα της τάξης στην χώρας» σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στο σημείο που εξερράγη το πρωί της Πέμπτης εκρηκτικός μηχανισμό

Στο σημείο του Κολωνακίου που εξερράγη το πρωί της Πέμπτη εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία του για το τυφλό χτύπημα βίας και ανέφερε: «Είχαμε προειδοποιήσει επανειλημμένως ότι ο φαύλος κύκλος της ωμής βίας πρέπει να σταματήσει. Μας ανησυχεί ότι αυτό το χτύπημα έγινε χωρίς καν προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Δείχνει την τροπή που παίρνουν τα θέματα της τάξης και της ασφάλειας στην Αθήνα»

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα θέματα της ασφάλειας η κυβέρνηση τονίζοντας: «Όλοι αυτοί που με τη ρητορική του ίσους στρώνουν ιδεολογικοπολιτκο χαλί στην τυφλή βία κάνουν μεγάλο κακό στην χώρα και πρέπει να το ξανασκεφτούν πολύ προσεκτικά. Ως ΝΔ μας προβληματίζει πολύ ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χειρίζεται τα θέματα της τάξης στην χώρας».

Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk