• Αναζήτηση
 • Βόλος: Μεσήλικας προκάλεσε ζημιές σε 20 αυτοκίνητα έπειτα από τρελή πορεία με το Ι.Χ του

  Εφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε επιπλέον έξι χιλιόμετρα, μέχρι την Αγριά

  Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός ΙΧ αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ένας μεσήλικας.

  Η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας έγινε νωρίς το απόγευμα, όταν ακόμα το επίμαχο όχημα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και κατευθυνόταν προς Βόλο.

  Εκείνη ήταν και η στιγμή που το αυτοκίνητο ξεκινούσε την τρελή του πορεία, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τρακάροντας άλλα οχήματα στο δρόμο, σταθμευμένα και εν κινήσει.

  Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα, έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε μάλιστα επιπλέον έξι χιλιόμετρα, μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Αμέσου Δράσεως τον σταμάτησαν.

  Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr, ο οδηγός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί, όμως όπως όλα δείχνουν θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

  Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει, ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο.

  Από την τρελή πορεία του ΙΧ ζημιές υπέστησαν είκοσι οχήματα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να μεταβούν στη Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk