• Αναζήτηση
 • Γάλλος αστυνομικός τράβηξε όπλο απέναντι στα «κίτρινα γιλέκα» [βίντεο]

  Επεισοδιακή ήταν και η σημερινή διαδήλωση των «κίτρινων γιλέκων» στους δρόμους του Παρισιού, με τους αστυνομικούς να καταδιώκονται από τους πολίτες

  Αμείωτη παραμένει η ένταση στο Παρίσι, με τα «κίτρινα γιλέκα» να μην αποδέχονται τις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο Εμανουέλ Μακρόν.

  Για μια ακόμα ημέρα, οι πολίτες της γαλλικής πρωτεύουσας συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της «πόλης του Φωτός», προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που εφαρμόζει ο γάλλος πρόεδρος, με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται -όπως συνήθως- στο επίκεντρο της διαμάχης.

  Μάλιστα, σε κάποια στιγμή δεκάδες πολίτες επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς με μηχανές, αναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν από το σημείο.

  Αξίζει να σημειωθεί πως όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο ένας από τους αστυνομικούς τράβηξε όπλο απέναντι στο πλήθος, προφανώς για να τους εκφοβίσει.

  Ο αστυνομικός δεν έκανε χρήση του όπλου, με τα «κίτρινα γιλέκα» να κλιμακώνουν την επίθεση εναντίον τους.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk