• Αναζήτηση
 • Κουμουτσάκος: Με ΥΠΕΞ περιορισμένης απασχόλησης και ΥΠΕΘΑ περιορισμένης ευθύνης στη δύσκολη συγκυρία

  «Η ΝΔ δεν έλαβε καμία απάντηση σχετικά με την δήλωση Αποστολάκη» σημείωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος

  Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η Ελλάδα έχει έναν Υπουργό Εξωτερικών περιορισμένης απασχόλησης και έναν Υπουργό Εθνικής Άμυνας περιορισμένης υπευθυνότητας τόνισε στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στο σκηνικό έντασης που έχει δημιουργηθεί με την Τουρκία.

  Είπε πως στο εθνικό συμβούλιο εξωτερικής πολιτικής η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε κάποια απάντηση σχετικά με το ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ να κάνει την δήλωση περί ισοπέδωσης της βραχονησίδας.

  Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί για το κατά πόσο αυτή η φρασεολογία του ανταποκρίνεται σε πραγματικές συνθήκες ή είναι μια ρητορεία έντασης σκόπιμη.

  Σημείωσε ότι αν είχε συγκεκριμένο περιεχόμενο η δήλωση πρόκειται για μια δήλωση επιχειρησιακού χαρακτήρα.

  «Εάν ανέβουν σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση» είχε δηλώσει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

  Ο κ Κουμουτσάκος συμπλήρωσε πως η χώρα μας δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αμφισβήτηση του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία και ότι υπάρχει σύμπνοια σε σχέση με αυτό.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk