• Αναζήτηση
 • Νέα προβλήματα λόγω drone στο αεροδρόμιο Γκάτγουϊκ

  Ανεστάλησαν και πάλι οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο, μετά τις νέες πληροφορίες για εντοπισμό ενός ακόμα ύποπτου drone

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Νέα προβλήματα δημιουργήθηκαν με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο, μετά τις νέες πληροφορίες για εντοπισμό ενός ακόμα ύποπτου drone.

  Ειδικότερα, 11 ώρες αφότου το αεροδρόμιο άρχισε και πάλι να εξυπηρετεί ταξιδιώτες, οι πτήσεις σταμάτησαν για δύο περίπου ώρες, μέχρι να επαναλειτουργήσουν κανονικά οι αεροδιάδρομοι.

  Εκπρόσωπος του αερολιμένα δήλωσε πως οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις ανεστάλησαν για προληπτικούς λόγους έως ότου να διερευνηθεί η υπόθεση, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

  Υπενθυμίζεται πως ο δεύτερος μεγαλύτερος αερολιμένας της πρωτεύουσας της Αγγλίας, παρέμενε ανενεργός από το βράδυ της Τετάρτης έως το πρωί της Παρασκευής λόγω πτήσεων drones κοντά στον διάδρομο.

  Περισσότεροι από 100.000 ταξιδιώτες ταλαιπωρήθηκαν λόγω των προβλημάτων του προηγούμενου διημέρου, στο μέσο της εορταστικής περιόδου.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk