• Αναζήτηση
 • Υπεράριθμοι οι πρόσφυγες στις δομές φιλοξενίας των Ενόπλων Δυνάμεων

  Ο αριθμός των φιλοξενούμενων έφτασε στους 27.455 έναντι 27.479 ατόμων την περασμένη εβδομάδα, την ώρα που η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 26.273 άτομα

  Παραμένουν υπεράριθμοι οι πρόσφυγες/μετανάστες, που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας σε Κω, Λέσβο, Σάμο, Διαβατά και Παλαιά Γεωργική Σχολή Σερρών που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

  Όπως γνωστοποίησε το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, μειώθηκαν κατά 24 άτομα -σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη- οι πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν σε 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.

  Συγκεκριμένα την Πέμπτη 20/12 καταγράφηκαν 27.455 άτομα έναντι 27.479 ατόμων την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών παραμένει στα 26.273 άτομα.

  Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, Διαβατών και Παλαιάς Γεωργικής Σχολής Σερρών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς.

  Επίσης οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 13.566 μερίδες φαγητού, ενώ για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων/μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk