Έξι νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα από τη Βουλγαρία, την Ιταλία, και το Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair, η οποία προσθέτει και επιπλέον πτήσεις σε ακόμη έξι δρομολόγια, αυξάνοντας το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019.

Η επέκταση του προγράμματος της Ryanair προς την Ελλάδα για το 2019, περιλαμβάνει τα αεροδρόμια Καλαμάτας, Ηρακλείου, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ρόδου και Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα, τα εξής:

Καλαμάτα: 4 νέα δρομολόγια για Λονδίνο Στάνστεντ (1 εβδ), Μιλάνο Μπέργκαμο (2), Πίζα (2) και Σόφια (1)

Ηράκλειο: 1 νέο δρομολόγιο για Μπολόνια και επιπλέον πτήσεις προς Μιλάνο Μαλπένσα (3)

Ζάκυνθος: 1 νέο δρομολόγιο προς Μιλάνο Μπέργκαμο (1)

Κέρκυρα: επιπλέον πτήσεις προς Εδιμβούργο (2)

Κεφαλονιά: επιπλέον πτήσεις προς Μιλάνο Μπέργκαμο (3)

Ρόδος: επιπλέον πτήσεις προς Ανατολικά Μίντλαντς (3) και προς Μιλάνο Μπέργκαμο (2)

Θεσσαλονίκη: επιπλέον πτήσεις προς Μπολόνια (3)

Τα έξι νέα δρομολόγια και οι επιπλέον πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα για κράτηση μόνο στο Ryanair.com, και οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα ώστε να εκμεταλλευτούν τις εκπληκτικές αυτές καλοκαιρινές προσθήκες. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτά τα 6 νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα, εντάσσοντας ξανά την Καλαμάτα και την Ζάκυνθο στο καλοκαιρίνο μας πρόγραμμα για το 2019. Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από μόνο 9,99 ευρώ, για ταξίδι έως τον Μάρτιο του 2019 με κράτηση έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (22 Δεκεμβρίου). Η προσφορά αυτή θα εξαντληθεί γρήγορα οπότε οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα στην Ryanair.com για να μην χάσουν την εκπλικτική αυτή προσφορά» δήλωσε ο κ. Νικόλας Λάρδης, sales and marketing manager της Ryanair.

Ο Αερολιμενάχης του Αεροδρομίου Καλαμάτας, κ. Δημήτρης Μανδηλάρης με τον κ. Νικόλα Λάρδη της Ryanair και την αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Πελοποννήσου, κυρία Κωνσταντίνα Νικολάκου

Η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Πελοποννήσου, κυρία Κωνσταντίνα Νικολάκου προσέθεσε: «Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την ανακοίνωση των τεσσάρων δρομολογίων της Ryanair στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας . Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αδιάκοπα την ανάδειξη του Αεροδρομίου και την δημιουργία νέων ευκαιριών για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της Πελοποννήσου και της τοπικής μας οικονομίας».