• Αναζήτηση
 • Επιστολή 22 μητροπολιτών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

  Οι μητροπολίτες με την κοινή επιστολή τους επιχειρούν να κάνουν την Πολιτεία και τους βουλευτές να επανεξετάσουν τα δεδομένα της Συμφωνίας των Πρεσπών και να μην την υπερψηφίσουν όταν θα φτάσει στη Βουλή

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Με τη χάρη του Θεού, θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε μέσα από ένα καθαρά εκκλησιαστικό και πατριωτικό ήθος την κάθετη αντίθεσή μας σε ό,τι αμαυρώνει την ένδοξη ιστορία της Μακεδονίας μας, ενδόξου και μαρτυρικού τμήματος της Πατρίδος μας Ελλάδος», τονίζουν με επιστολή τους οι 22 μητροπολίτες της Μακεδονίας, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

  Επιπλέον, δηλώνουν, μεταξύ άλλων, ότι «θα πράξουμε το χρέος μας, υπείκοντες στην αρχιερατική μας συνείδηση και στην ιστορική ευθύνη που όλοι έχουμε και αισθανόμεθα αυτή την κρίσιμη στιγμή», ενώ εκφράζουν την αντίθεσή τους σε ό,τι «απομειώνει τις θυσίες των ενδόξων πατέρων μας, κληρικών και λαϊκών, αποσταθεροποιεί την περιοχή μας και ανοίγει την πόρτα σε αλυτρωτισμούς που δημιουργούν συνθήκες πολύ επικίνδυνων κρίσεων στην ευρύτερη περιοχή».

  Οι μητροπολίτες με την κοινή επιστολή τους επιχειρούν να κάνουν την Πολιτεία και τους βουλευτές να επανεξετάσουν τα δεδομένα της Συμφωνίας των Πρεσπών και να μην την υπερψηφίσουν όταν θα φτάσει στη Βουλή.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk