Νέες εξελίξεις προκύπτουν καθημερινά στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις νέες αυτές αποκαλύψεις, η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη, έστειλε ένα παράξενο μήνυμα σε μία φίλη της, λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, η νεαρή φοιτήτρια μιλούσε με την εν λόγω φίλη της στο τηλέφωνο από τις 22:11 μέχρι τις 23:42 το βράδυ της δολοφονίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, η 21χρονη ήταν ήρεμη και της είπε ότι θα πάει για ύπνο, καθώς είχε συναντηθεί με κάποιον φίλο της.

Τα ξημερώματα, όμως, και συγκεκριμένα στις 01:07 η 21χρονη έστειλε ένα μήνυμα στη φίλη της στο messenger ζητώντας την να την πάρει τηλέφωνο σε μία ώρα.

Παραμένει άγνωστος ο λόγος που η νεαρή ζήτησε κάτι τέτοιο, ίσως, όμως, αισθανόταν ανασφάλεια και ζητούσε τρόπο να φύγει.

Κούγιας: Στην αναπαράσταση θα αποδειχθούν τα ψέματα

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην αναπαράσταση του εγκλήματος, καθώς όπως τονίζει μόνο εκεί θα φανούν τα ψέματα που έχουν ήδη πει οι δύο κατηγορούμενοι.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος, όπως και οι δικηγόροι δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των ερευνών.

Αυτό γίνεται μετά από αίτημα και του ίδιου να ενημερώνονται από την ανακρίτρια μια φορά το μήνα για να αποφεύγεται η επιλεκτική διαρροή πληροφοριών προς τα ΜΜΕ όπως έγινε κατ’ επανάληψη τις προηγούμενες ημέρες.

Όποια στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας προέρχονται από ενδιάμεσες υπηρεσίες που έχουν πρόσβαση στις έρευνες αλλά δεν αφορούν επίσημη ενημέρωση. Ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι η αναπαράσταση του εγκλήματος θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ανακρίτρια και εκεί θα φανεί ακριβώς τι έχει γίνει, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις στις απολογίες τους.