Χωρίς συναλλαγές με το κοινό οι εφορίες στις 2,3 και 4 Ιανουαρίου

Οι πολίτες μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους που αφορούν στη βεβαίωση, στην είσπραξη, στη διαγραφή και στην επιστροφή φόρων μέχρι τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Κλειστές θα παραμείνουν για συναλλαγές με το κοινό, καθώς και για εσωτερικές μηχανογραφικές εργασίες, που αφορούν στη βεβαίωση, στην είσπραξη, στη διαγραφή και στην επιστροφή φόρων οι εφορίες την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων το «λουκέτο» κρίθηκε αναγκαίο για την υλοποίηση του έργου που αφορά στην εφαρμογή της νέας οικονομικής ταξινόμησης εσόδων του λογιστικού σχεδίου της Γενικής Κυβέρνησης, που θα ισχύσει από το νέο έτος.

Οι πολίτες μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους που αφορούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα εργασιών των Δ.Ο.Υ. μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας, δηλαδή της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019, ενώ επισημαίνεται ότι οι υπόλοιπες συναλλαγές των ενδιαφερομένων με τις Δ.Ο.Υ. θα πραγματοποιούνται κανονικά, κατά τις ώρες εισόδου του κοινού.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk