• Αναζήτηση
 • Γ. Κουμουτσάκος: Οφείλουμε να κάνουμε σκληρή κριτική, αλλά όχι με κατηγορίες για προδοσία

  «Αν μπούμε σε αυτή τη λογική θα καταστρέψουμε τη χώρα για μια ακόμη φορά»

  Τη θέση ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να εγκλωβιστεί σε ένα κλίμα ακραίας πόλωσης, με εξτρεμισμούς και κατηγορίες περί προδοσίας, εκφράζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, με δηλώσεις του στον News 24/7, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν υιοθετεί τις εκφράσεις κάθε στελέχους της ΝΔ.

  «Την ευθύνη για τον εκτροχιασμό του δημόσιου διαλόγου την έχει η κυβέρνηση» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος και σημειώνει: «Δεν υιοθετώ ό,τι λέγεται από τη ΝΔ στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση. Εγώ είμαι μετριοπαθής και εργάζομαι για την εθνική ενότητα. Ναι στην πολιτική σύγκρουση, ναι στα ισχυρά επιχειρήματα, όχι στις ακρότητες και τους εξτρεμισμούς. Αν μπούμε σε λογική αναζήτησης προδοτών, θα καταστρέψουμε τη χώρα για μια ακόμη φορά. Οφείλουμε να κάνουμε σκληρή κριτική, αλλά όχι με κατηγορίες για προδοσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ το έκανε με τις κατηγορίες για γερμανοτσολιάδες κ.ο.κ.».

  Ο Γιώργος Κουμουτσάκος καταδίκασε επίσης απερίφραστα τις απειλές εναντίον του Νίκου Κοτζιά, χαρακτηρίζοντας «νοσηρό» το κλίμα που δημιουργείται, και υποστήριξε ότι «η κουλτούρα αυτής της μορφής πολιτικής σύγκρουσης προκλήθηκε από τη διαβόητη δήλωση του πρωθυπουργού ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν».

  Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ στήριξε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, λέγοντας «όταν υπάρχει απειλή για έδαφος, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, πρέπει να αντιδράσεις με όλα τα μέσα που διαθέτεις». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «αν τέτοιες δηλώσεις επαναλαμβάνονται, δείχνεις αδυναμία».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk