• Αναζήτηση
 • Τον δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα συνάντησε ο Ανδρουλάκης

  Εμβληματική φυσιογνωμία της ελληνικής ομογένειας, ο Γιώργος Μπίζος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δίκη του Νέλσον Μαντέλα και στον αγώνα Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνάντηση με τον Γιώργο Μπίζο, δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα και σπουδαίο υπέρμαχο των δικαιωμάτων του ανθρώπου, είχε ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στη Νότια Αφρική.

  Ο κ. Ανδρουλάκης συνάντησε τον κ. Μπίζο στην οικεία του στο Γιοχάνεσμπουργκ και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του για τους σημαντικότερους σταθμούς της πορείας του στα δημόσια πράγματα της Νότιας Αφρικής, σε μια μακρά πορεία που ξεκίνησε όταν έφτασε στη χώρα ως πρόσφυγας από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

  Εμβληματική φυσιογνωμία της ελληνικής ομογένειας, ο Γιώργος Μπίζος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δίκη του Νέλσον Μαντέλα και στον αγώνα Εθνικού Αφρικανικού Κογκρέσου για την κατάργηση του απαρτχάιντ και την οικοδόμηση μιας δικαιότερης κοινωνίας χωρίς φυλετικές διακρίσεις.

  Inbox
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk