• Αναζήτηση

Νέος Chief Operating Officer (COO) στην Τράπεζα Πειραιώς

Αναλαμβάνει ο ανώτερος γενικός διευθυντής Δημήτρης Μαυρογιάννης

Καθήκοντα Chief Operating Officer στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2019 ο κ. Δημήτρης Μαυρογιάννης, ως Ανώτερος Γενικός Διευθυντής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Μαυρογιάννης με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό χώρο υπήρξε, ήδη από το 1999, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ελλάδα με έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Από το 2012 εργάστηκε στην Commercial Bank of Qatar ως Chief Technology Officer και στην Commercial Bank of Dubai ως Chief Information Officer, αντίστοιχα, με κύριους τομείς δραστηριότητας την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών για την συνεχή αναβάθμιση των πληροφορικών συστημάτων και των τραπεζικών εργασιών, καθώς και τη δημιουργία ψηφιακών τραπεζών.

Προηγουμένως, εργάστηκε στον Όμιλο της Eurobank, όπου διατέλεσε Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής, Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής e-Solutions και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του Retail και του e-Banking.

Είναι κάτοχος Βachelor of Εngineering από το Πανεπιστήμιο του Sussex, M.Sc. από το UCL και ΜΒΑ από το Imperial College.

Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk