• Αναζήτηση
 • Συνεδριάζει το υπουργικό υπό τον Τσίπρα – Στο τραπέζι Πρέσπες και προσλήψεις

  Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω twitter καθώς έχει προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολική Αιγαίο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό Συμβούλιο υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

  Ο πρωθυπουργός  αναμένεται να μιλήσει για τον προγραμματισμό και στην υλοποίηση των κυβερνητικών δράσεων για το επόμενο διάστημα, με αναφορές σε προσλήψεις, ενώ θα πρέπει να συζητηθούν και οι εκκρεμότητες. Μία εισήγηση η οποία όπως και όλες οι προηγούμενες ομιλίες του πρωθυπουργού, το τελευταίο διάστημα αναμένεται να κινηθεί σε προεκλογικούς τόνους και με στοιχεία απολογισμού.

  Το υπουργικό πραγματοποιείται εν μέσω δηλώσεων του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, για το Μακεδονικό, ο οποίος έχει αναφέρει: «Φτάνουμε, λοιπόν, σε ένα σημείο που ένα μεγάλο μέρος της αποστολής μας έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον στο οικονομικό σκέλος», ενώ αναφερόμενος στη στάση του στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών υπογράμμισε ότι: « Όταν θα έρθει το εθνικό θέμα, θα δούμε ποιος θα πάρει εθνική θέση και θα δούμε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη. Εμείς είμαστε εδώ και ο ελληνικός λαός θα μας κρίνει».

  Σε αυτό το πλαίσιο και ενώ αναμένεται να φανεί τι τελικά θα πράξει ο Πάνος Καμμένος με τις Πρέσπες και την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου κοιτάζει και προς το Σταύρο Θεοδωράκη, επιχειρώντας να του στερήσει επιχειρήματα για τα οποία θα μπορούσε να καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

  Θεωρείται βέβαιο δε ότι τυχόν αποτυχία κύρωσης της Συμφωνίας θα συνιστούσε σημαντικό πολιτικό πλήγμα για την κυβέρνηση, και γι αυτό τον λόγο καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διευρύνει την πλειοψηφία της.

  Να σημειωθεί ότι το υπουργικό θα πραγματοποιηθεί απουσία του Πάνου Καμμένου, η οποία ωστόσο είναι όπως επεσήμανε ο ίδιος -μέσω twitter-  σε διαφορετικό προγραμματισμό και όχι σε πολιτικό ζήτημα.

  Στην ανάρτησή του μάλιστα διευκρίνισε πως βρίσκεται σε συννενόηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πως τη δημοσίευσή του αυτήν την έκανε προκειμένου να προλάβει «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

   

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk