• Αναζήτηση
 • Στη ΝΔ προσχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης

  «Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του» δήλωσε ο Χ. Θεοχάρης μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Η ανακοίνωση της ΝΔ

  Η προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Χάρη Θεοχάρη στην ΝΔ «κλείδωσε» το μεσημέρι της Τρίτης στην συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στο ισόγειο της Βουλής.
  «Ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα μαζί του και συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις μετά και τις δηλώσεις του κ.Θεοχάρη ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του προέδρου της Νέας Δημοκρατία τόσο για την ανάταξη της οικονομίας, όσο και για την ανάγκη συγκρότησης ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού μετώπου» αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.
  Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Θεοχάρης έκανε την εξής δήλωση:
  «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.
  Στο πλαίσιο αυτό  αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».

  Ο κ. Θεοχάρης σε συνέντευξή του στον κυριακάτικο τύπο είχε ουσιαστικά προδιαγράψει την προσχώρησή του στην ΝΔ δηλώνοντας ότι είναι πολύ κοντά σε όσα εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

  Έτσι πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ θα ανέλθει στους 78 βουλευτές, ενώ ο κ. Θεοχάρης θα είναι ο τέταρτος ανεξάρτητος βουλευτής που προσχωρεί σε αυτήν μετά την Κατερίνα Μάρκου, τον Ιάσωνα Φωτήλα και τον Γιώργο Κατσιαντώνη.

  Ο κ. Θεοχάρης είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον Απρίλιο του 2016 όταν αποχώρησε από το Ποτάμι διαφωνώντας με την στρατηγική του Σταύρου Θεοδωράκη.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk