• Αναζήτηση
 • Φλαμπουράρης και Καλογήρου «φλερτάρουν» με τον Σαρίδη

  Επίθεση φιλίας στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων

  Επίθεση φιλίας εξαπέλυσαν Φλαμπουράρης και Καλογήρου στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό εάν γίνει αποδεκτή η πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για τον προσδιορισμό του ορίου της φτώχειας. Ο υπουργός Επικρατείας και ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους για το άνοιγμα του κ. Σαρίδη και έσπευσαν να ανταποδώσουν το φλερτ δηλώνοντας θετικοί σε όσα προτείνει ο ίδιος.

  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Καλογήρου αναφερθείς στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης είπε ότι από τις προτεραιότητες της νέας χρονιάς θα είναι «η θεσμοθέτηση της νέας νομικής βοήθειας για την υπεράσπιση των αδυνάτων» τονίζοντας ότι «ασφαλώς θα ληφθούν υπόψη πρωτοβουλίες, νομοθετικές προτάσεις και από βουλευτές πέραν της κυβερνητικής πλειοψηφίας», «φωτογραφίζοντας» τον κ. Σαρίδη. Ανάλογο άνοιγμα έκανε και ο κ. Φλαμπουράρης τονίζοντας ότι τα νομοθετήματα που προωθεί η κυβέρνηση έχουν «ταξική μεροληψία» υπέρ των αδυνάτων, όπως έχει και η πρόταση του Γ. Σαρίδη.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk