• Αναζήτηση
 • Παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου και ζήτησε την παραμονή του στο Δ.Σ. της εταιρείας, ως μη εκτελεστικό μέλος, «για να συμβάλλει στο έργο και την προσπάθεια της νέας Διοίκησης»

  Ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου FF Group την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) με άμεση ισχύ.

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κουτσολιούτσου και ζήτησε την παραμονή του στο Δ.Σ. της εταιρείας, ως μη εκτελεστικό μέλος, «για να συμβάλλει στο έργο και την προσπάθεια της νέας Διοίκησης».

  Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο κ. Κουτσολιούτσος αποδέχτηκε να παραμείνει ως απλό μη εκτελεστικό μέλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

  Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος είχε δεσμευτεί να αποχωρήσει από την εταιρεία έως το τέλος του χρόνου, κάτι που ζητούσαν οι ομολογιούχοι δανειστές που σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα της εταιρείας.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk