• Αναζήτηση
 • Γ.Γ Ειδικών Φρουρών: Πάνω από 6 κιλά η βόμβα, ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτίριο

  Επικαλούμενος πληροφορίες από συναδέλφους του είπε ότι «η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης που έχει χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά

  «Οι δράστες της επίθεσης ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτίριο» εκτίμησε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος για την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ.

  Επικαλούμενος πληροφορίες από συναδέλφους του είπε ότι «η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης που έχει χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά.

  Ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε μιλώντας στο Θέμα Fm ότι αν η βόμβα είχε τοποθετηθεί πιο μέσα δεν θα υπήρχε κτίριο. «Αν την είχαν βάλει πιο μέσα δεν θα υπήρχε κτίριο» τόνισε για να συμπληρώσει. Ο ΓΓ των ειδικών φρουρών έκανε λόγο για «νοσηρά μυαλά που θέλουν τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «μας συσπειρώνουν τέτοιες ενέργειες όλη την κοινωνία».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk