• Αναζήτηση
 • Γ.Γ Ειδικών Φρουρών: Πάνω από 6 κιλά η βόμβα, ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτίριο

  Επικαλούμενος πληροφορίες από συναδέλφους του είπε ότι «η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης που έχει χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Οι δράστες της επίθεσης ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτίριο» εκτίμησε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος για την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ.

  Επικαλούμενος πληροφορίες από συναδέλφους του είπε ότι «η ποσότητα της εκρηκτικής ύλης που έχει χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά.

  Ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε μιλώντας στο Θέμα Fm ότι αν η βόμβα είχε τοποθετηθεί πιο μέσα δεν θα υπήρχε κτίριο. «Αν την είχαν βάλει πιο μέσα δεν θα υπήρχε κτίριο» τόνισε για να συμπληρώσει. Ο ΓΓ των ειδικών φρουρών έκανε λόγο για «νοσηρά μυαλά που θέλουν τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «μας συσπειρώνουν τέτοιες ενέργειες όλη την κοινωνία».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk