• Αναζήτηση
 • Folli Follie: Κρίνεται η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τους κατηγορούμενους

  Τις θέσεις τους, υπερασπιζόμενοι εαυτούς, διατυπώνουν σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Folli Follie

  Τις θέσεις τους, υπερασπιζόμενοι εαυτούς, διατυπώνουν σήμερα ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Folli Follie- μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, αλλά και συνεργάτες της. 

  Οι κατηγορούμενοι για απάτη με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου και για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, κλήθηκαν από τους δικαστές να κοινοποιήσουν τη δική τους εκδοχή, προτού το Δικαστικό Συμβούλιο, που έχει και τον τελευταίο λόγο, αποφασίσει αν θα κλείσει για αυτούς τα σύνορα της χώρας- όπως έχει διατάξει ο εισαγγελέας. 

  Από την οικογένεια εμφανίστηκαν ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος καθώς και η πρώην αντιπρόεδρος της Folli Follie Καίτη Κουτσολιούτσου, που βρισκόταν στο Χονγκ Κονγκ το τελευταίο διάστημα.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk