• Αναζήτηση
 • «Κόντρα» Νοτοπούλου – Μπουτάρη για τον δήμο Θεσσαλονίκης

  Με ανάρτησή της στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου υπεραμύνθηκε της υποψηφιότητάς της για το δήμο Θεσσαλονίκης εξαπολύοντας επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη λύπη του για τα κομματικά χρίσματα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Νοτοπούλου.

  Με ανάρτησή της στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου υπεραμύνθηκε της υποψηφιότητάς της για το δήμο Θεσσαλονίκης εξαπολύοντας επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.

  Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Νοτοπούλου στα social media

  «Oταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;

  Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης.

  Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006.

  Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…».

  Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου στο δήμο Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για «κομματικά χρίσματα».

  Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter: «Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk