• Αναζήτηση
 • Τραμπ: Ο υπουργός Εσωτερικών θα αποχωρήσει στο τέλος του χρόνου

  Δεν αναφέρθηκε στον λόγο της αποχώρησής του

  Ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ, Ράιαν Ζίνκε, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση στο τέλος του χρόνου έπειτα από την παραμονή του για σχεδόν δύο χρόνια, έγραψε στο Twitter o αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να αναφερθεί στον λόγο της αποχώρησής του.

  «Η κυβέρνηση Τραμπ θα ανακοινώσει το όνομα του επόμενου υπουργού Εσωτερικών την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ράιν κατάφερε πολλά στη διάρκεια της θητείας του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του προς το Έθνος μας» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

  Ο Ζίνκε είχε βρεθεί στο στόχαστρο έρευνας για τον τρόπο που χρησιμοποίησε λεπτομέρειες σε θέματα ασφάλειας, για την χρήση ναυλωμένων πτήσεων καθώς και για μια κτηματομεσιτική συμφωνία.

  Ως εκ τούτου ο Λευκός Οίκος τον θεωρεί εύκολο στόχο για τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι από τον Ιανουάριο θα έχουν την πλειοψηφία στην Βουλή των Αντιπροσώπων και θα μπορούν να ξεκινήσουν έρευνες σε βάρος της Ρεπουμπλικανικής κυβέρνησης.

  Συνολικά, περισσότερα από δέκα ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ έχουν αποχωρήσει προτού συμπληρωθεί το πρώτο ήμισυ της τετραετούς θητείας του

  Δείτε επίσης
  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk