• Αναζήτηση
 • Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για προσχεδιασμένες προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα

  Δήλωση του μέλους της συντονιστικής  επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας Δημήτρη Γερογιάννη

  Για προσχεδιασμένες προσαγωγές πριν τη χθεσινή ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκης έκανε λόγο το μέλος της συντονιστικής  επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, Δημήτρης Γερογιάννης.

  Μιλώντας στο Θέμα Fm , ανέφερε πως «ζήσαμε μια πρωτοφανή εμπειρία». Ήταν προσχεδιασμένες οι προσαγωγές, μας έλεγαν ότι είμαστε ανεπιθύμητοι, πρόσθεσε ο κ. Γερογιάννης.

  Υποστήριξε μάλιστα ότι ο ίδιος βρέθηκε σε τζιπ της ΟΠΚΕ γιατί – όπως είπε –  «συνομιλούσα με αυτούς που ήταν ανεπιθύμητοι» περιγράφοντας πώς δόθηκε η εντολή από αξιωματικό να τον πάρουν στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

  Ο κ. Γερογιάννης σημείωσε ακόμη πως «βρεθήκαμε με άλλους στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης γιατί ήταν αρκετά γκρουπ που μεταφέρθηκαν από την αστυνομία». Ποια ήταν η αιτία; «Ότι  παρόλο που είχαμε ταυτότητες έπρεπε να ελεγχθεί η ποιότητα της ταυτότητάς μας. Είμαστε προληπτικές προσαγωγές μας είπαν» συμπλήρωσε το μέλος της συντονιστικής   επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας .

  Θα μιλήσουμε με νομικούς

  Τέλος, ο κ. Γερογιάννης υποστήριξε ότι «μας σόκαρε ως πολίτες αυτό που ζήσαμε. Θα μιλήσουμε με νομικούς γιατί μας ενδιαφέρει ποιοι έδωσαν τις διαταγές» συνέχισε σχολιάζοντας ότι «χθες υπήρχε «διάταγμα» άλλου μικρού πατερούλη με το οποίο στοχοποιήθηκε η κοινότητα των Ελλήνων που πιστεύουν στην ελληνικότητα της Μακεδονίας».

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk