• Αναζήτηση
 • Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για προσχεδιασμένες προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα

  Δήλωση του μέλους της συντονιστικής  επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας Δημήτρη Γερογιάννη

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για προσχεδιασμένες προσαγωγές πριν τη χθεσινή ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκης έκανε λόγο το μέλος της συντονιστικής  επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, Δημήτρης Γερογιάννης.

  Μιλώντας στο Θέμα Fm , ανέφερε πως «ζήσαμε μια πρωτοφανή εμπειρία». Ήταν προσχεδιασμένες οι προσαγωγές, μας έλεγαν ότι είμαστε ανεπιθύμητοι, πρόσθεσε ο κ. Γερογιάννης.

  Υποστήριξε μάλιστα ότι ο ίδιος βρέθηκε σε τζιπ της ΟΠΚΕ γιατί – όπως είπε –  «συνομιλούσα με αυτούς που ήταν ανεπιθύμητοι» περιγράφοντας πώς δόθηκε η εντολή από αξιωματικό να τον πάρουν στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

  Ο κ. Γερογιάννης σημείωσε ακόμη πως «βρεθήκαμε με άλλους στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης γιατί ήταν αρκετά γκρουπ που μεταφέρθηκαν από την αστυνομία». Ποια ήταν η αιτία; «Ότι  παρόλο που είχαμε ταυτότητες έπρεπε να ελεγχθεί η ποιότητα της ταυτότητάς μας. Είμαστε προληπτικές προσαγωγές μας είπαν» συμπλήρωσε το μέλος της συντονιστικής   επιτροπής Αθηνών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας .

  Θα μιλήσουμε με νομικούς

  Τέλος, ο κ. Γερογιάννης υποστήριξε ότι «μας σόκαρε ως πολίτες αυτό που ζήσαμε. Θα μιλήσουμε με νομικούς γιατί μας ενδιαφέρει ποιοι έδωσαν τις διαταγές» συνέχισε σχολιάζοντας ότι «χθες υπήρχε «διάταγμα» άλλου μικρού πατερούλη με το οποίο στοχοποιήθηκε η κοινότητα των Ελλήνων που πιστεύουν στην ελληνικότητα της Μακεδονίας».

  Δείτε επίσης
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk