• Αναζήτηση
 • Τσίπρας για Καμμένο: Δεν έχω ακούσει νέες δηλώσεις, όλα καλά

  Για ατολμία της ΕΕ η οποία ρίχνει νερό στον μύλο του ευρωσκεπτικισμού έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

  «Δεν έχω ακούσει νέες δηλώσεις, όλα καλά» ήταν το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα στον απόηχο της αποκάλυψης ότι ο κυβερνητικός εταίρος θα καταψηφίσει ενδεχόμενη ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά και των δηλώσεων που έκανε ο κ. Καμμένος χθες, Πέμπτη.

  Κατά την διάρκεια των δηλώσεών του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής, ερωτηθείς σχετικά με τις δηλώσεις του συγκυβερνήτη του ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Μην προδικάζετε, θα σας αφήσω σε αγωνία»

  Τσίπρας: Η ατολμία της ΕΕ ρίχνει νερό στον μύλο του ευρωσκεπτικισμού

  «Η ευρωπαϊκή ηγεσία δεν έχει την τόλμη και την αποφασιστικότητα που χρειάζονται», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

  «Αυτή η ατολμία ρίχνει νερό στον μύλο του ευρωσκεπτικισμού» τόνισε ο έλληνας πρωθυπουργός.

  Και πρόσθεσε: «Συζητήσαμε για την εμβάθυνση της Ευρωζώνης, το Brexit και το ενιαίο ευρωπαϊκό σύστημα ασύλου. Δυστυχώς αυτές τις δύο ημέρες δεν λάβαμε αποφάσεις », ανέφερες.

  Παράλληλα σημείωσε, η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις και πρέπει να βρει πόρους να τις χρηματοδοτήσει. «Αυτό δεν μπορεί να γίνει εις βάρος της κοινής συνοχής ή της κοινής αγροτικής πολιτικής», είπε

  Ο πρωθυπουργός τόνισε πως ενδεχομένως να μπορούν να βρεθούν πόροι μέσω της φορολόγησης των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών ή τον μεγάλων εταιρειών του διαδικτύου.

  Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την αντίθεσή του στην επανεθνικοποίηση της κοινής αγροτικής πολιτικής, που είναι σε βάρος των χωρών του Νότου.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk