• Αναζήτηση
 • Ανακοίνωσε τη Νοτοπούλου για το δήμο Θεσσαλονίκης ο Τσίπρας

  «Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της Πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Η Κατερίνα Νοτοπούλου εδώ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο» σημείωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην επισημοποίηση της υποψηφιότητας της Κατερίνας Νοτοπούλου στις δημοτικές εκλογές προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης για τη Μακεδονία, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

  Αναφερόμενος στους αυτοδιοικητικούς αγώνες που έρχονται, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει πίσω, ούτε τη Μακεδονία, ούτε τη Θεσσαλονίκη να ξαναπέσει στα χέρια των απόγονων του Παπαγεωργόπουλου και του Ψωμιάδη».

  «Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά με μια νέα γενιά στελεχών, με μια νέα γενιά στο τιμόνι της Πόλης. Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις. Η Κατερίνα Νοτοπούλου εδώ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο» σημείωσε, τονίζοντας πως «αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε, η Θεσσαλονίκη δε θα γυρίσει πίσω. Η Ελλάδα δε θα γυρίσει πίσω».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk