Στην αντεπίθεση οι ΑΝΕΛ: Ασκόπως περιφερόμενος ο Κοτζιάς ταλαιπωρεί την αισθητική μας

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην κόντρα ΑΝΕΛ – Κοτζιά μετά τον χαρακτηρισμό «πεθαμένος πολιτικά» που απηύθυνε ο πρώην ΥΠΕΞ προς τον Π. Καμμένο

Με μια αιχμηρή δήλωση απάντησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης στον χαρακτηρισμό «πεθαμένος πολιτικά» που απηύθυνε ο Νίκος Κοτζιάς προς τον Πάνο Καμμένο.

«Ο ασκόπως περιφερόμενος κ. Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε. Μας κάνει καλό κάθε φορά που εκδηλώνει την εκδικητικότητά του προς εμάς. Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση» ήταν η δήλωση του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης ο κ.Κοτζιάς είχε καταφερθεί κατά του κ.Καμμένου με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη» δήλωσε ο πρώην ΥΠΕΞ και επικεφαλής της κίνησης Πράττω.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk