Σγουρίδης για Κοτζιά : Με πονηρεύει ότι βιάστηκε να αντιδράσει για τα περί «μυστικής συμφωνίας με Ζάεφ»

Η επίμαχη φράση ήταν ρητορικό ερώτημα και ειπώθηκε από τον Π. Καμένο «εν τη ρύμη του λόγου του, στο πλαίσιο ερωταπαντήσεων για την προαγωγή του λόγου» είπε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ

«Με πονηρεύει ότι βιάστηκε ο Κοτζιάς» σχολίασε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στο Θέμα για την αντίδραση του τέως ΥΠΕΞ που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει τη δήλωση Καμμένου για δήθεν μυστική συμφωνία του ιδίου με τον Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα με τον κ. Σγουρίδη η επίμαχη φράση ήταν ρητορικό ερώτημα και ειπώθηκε από τον Πάνο Καμένο «εν τη ρύμη του λόγου του, στο πλαίσιο ερωταπαντήσεων για την προαγωγή του λόγου».

Ο Παναγιώτης Σγουρίδης επανέλαβε, επίσης, ότι «εφόσον έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών αποχωρούμε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία» προσθέτοντας ότι «πρόταση μομφής της ΝΔ δεν ψηφίζουμε γιατί η διαφορά μας είναι ότι η ΝΔ μιλάει για συμφωνία και δέχεται τη σύνθετη ονομασία αλλά εμείς λέμε ότι η λέξη Μακεδονία είναι η πηγή του κακού».

Στο ερώτημα αν με την αποχώρηση από την κυβερνητική πλειοψηφία πέφτει η κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «ο κανονισμός της Βουλής δίνει πολλές πιθανότητες στον πρωθυπουργό για να συνεχίσει» συμπληρώνοντας ότι «εμείς το καθήκον μας θα το κάνουμε, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε τη συμφωνία να έρθει στη Βουλή».

Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk