Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Μια ακόμα αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή την εκδήλωση που προγραμματίζει το κυβερνών κόμμα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μιλήσει και ο πρωθυπουργό, και κάλεσμα σε αντισυγκέντρωση από φορείς της Μακεδονίας.

Η Πειραιώς εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνει πως «το κόμμα που ανέβηκε στην εξουσία με ύβρεις, συκοφαντίες, αντισυγκεντρώσεις και υποθάλποντας τη βία κατά των πολιτικών του αντιπάλων, έχει το θράσος να διαμαρτύρεται», υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αντισυγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης.

«Η Νέα Δημοκρατία από αύριο θα βρίσκεται στο Συνέδριό της στην Αθήνα και μαζί της θα είναι και το ΕΛΚ. Ο κ. Τσίπρας ας κάνει ό,τι θέλει, όπου θέλει. Του ευχόμαστε αυτή τη φορά να έχει γύρω του περισσότερους ακροατές παρά αστυνομικούς», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.