• Αναζήτηση
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τραγική κατάσταση σε σταθμούς τρένου και προαστιακού

  Με αφορμή δημοσιεύματα η ανακοίνωση της εταιρείας ρίχνει την ευθύνη στον ΟΣΕ που διαχειρίζεται την εθνική σιδηροδρομική υποδομή

  Για τραγική κατάσταση στους σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, καθώς και εν γένει του βασικού σιδηροδρομικού δικτύου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ρίχνοντας την ευθύνη στον ΟΣΕ που δεν έχει λάβει καμία μέριμνα για τη βελτίωση αυτών των υποδομών. Αφορμή για την ανακοίνωση είναι δημοσιεύματα που το τελευταίο διάστημα «αναδεικνύουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι σταθμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, αλλά και του κύριου σιδηροδρομικού δικτύου».

  «Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. είναι ενήμερη για την κατάσταση αυτή -τόσο από αυτοψίες που η ίδια συστηματικά διενεργεί, όσο και από παράπονα των επιβατών της- και έχει επανειλημμένα απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα του ΟΣΕ, που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση και ασφάλεια των σταθμών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Δυστυχώς μέχρι σήμερα, ουδεμία μέριμνα έχει ληφθεί για τη βελτίωση των υποδομών αυτών» συνεχίζει η ανακοίνωση.

  Επισημαίνεται δε ότι «η κατάσταση αυτή έχει ως συνέπεια, την ταλαιπωρία των επιβατών που επιλέγουν να μετακινηθούν με το τραίνο, ταυτόχρονα όμως πλήττεται και η εικόνα του σιδηροδρόμου, μια εικόνα που δεν βελτιώνεται μόνο με γρήγορα τραίνα, αλλά απαιτεί και την αξιοπρεπή και ασφαλή πρόσβαση σε αυτά».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk