Νέος κύκλος αντιπαράθεσης Μαξίμου – ΝΔ μετά τις καταγγελίες Μητσοτάκη στη Βουλή

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να κατονομάσει τους ηγέτες που συμμετείχαν στη «συναλλαγή» με τον πρωθυπουργό» τονίζει το γραφείο Τύπου του Μαξίμου – «Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί θυμηδία» απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση

Τους τόνους της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ανεβάζει το μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή ήταν «θρασύδειλη».

«Η ΝΔ δεν τολμά ούτε να επαναλάβει τα όσα χυδαία είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής, ούτε όμως και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία» αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, συμπληρώνοντας πως «αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους».

«Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να κατονομάσει τους ηγέτες που συμμετείχαν στη «συναλλαγή» με τον πρωθυπουργό» τονίζουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, συμπληρώνοντας πως θα τους συναντήσει στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

«Εκτός φυσικά εάν επιλέξει να μην πάει για να γλιτώσει το φιάσκο», καταλήγει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί θυμηδία»

Η απάντηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας δεν άργησε να δοθεί, με την Πειραιώς να υπογραμμίζει πως «ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία».

«Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν ήδη από την Κυριακή το βράδυ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ, λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας» σημειώνει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπληρώνει:

«Ας μην ανησυχούν, ωστόσο, στο Μαξίμου. Μπορεί να μην παραστεί η Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά θα παραστεί το ΕΛΚ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μανφρεντ Βέμπερ και τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και του κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk