• Αναζήτηση
 • Επίσημο: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Τουρέ

  Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας πως ο Ιβοριανός έχει σημαδέψει την ιστορία των Ερυθρόλευκων και ότι «οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το απόγευμα της Τρίτης (11/12) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας πως πρόκειται για απόφαση από κοινού με τον Ιβοριανό μέσο.

  Ευχαρίστησε τον 35χρονο, επισήμανε πως έχει σημαδέψει την ιστορία των Ερυθρόλευκων και ξεκαθάρισε ότι οι πόρτες του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ανοιχτές για εκείνον, ενώ κλείνει την ανακοίνωση αναφέροντας πως «οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

  Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

  Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

  Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk