Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι μέσα σε 10 ημέρες στο κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων από τη διασταύρωση των οδών Υμηττού και Μανωλίδη στη Καισαριανή. Η επίθεση έγινε στις 18.45 της Τρίτης χωρίς να αναφερθούν ζημιές ή τραυματισμοί ενώ οι δράστες στη συνέχεια κατευθύνθηκαν πεζή προς την πανεπιστημιούπολη.

Υπενθυμίζεται και πως στις αρχές του μήνα ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πάνω από 20 μολότοφ και πέτρες στο κτήριο, προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψή του, ενώ ζημιές υπέστη και μία υπηρεσιακή μηχανή που ήταν σταθμευμένη έξω από αυτό.

Την ευθύνη για την επίθεση τότε ανέλαβε με προκήρυξη της η ομάδα «Αναρχικές-Αναρχικοί ενάντια στην λήθη» και ανέφεραν ότι «αυτές τις μέρες, οι δυνάμεις των μονάδων καταστολής ετοιμάστηκαν για να χτυπήσουν ακόμα μια φορά το συλλογικό ξέσπασμα οργής και την ανάγκη για βίαιη σύγκρουση. Στα γραφεία, τις κλούβες και τα καφενεία που αράζουν, τράφηκαν με την ιδέα να καταχωνιάσουν εξεγερμένους ώστε να μπορέσουν να τους ξεφτιλίσουν, να τους βασανίσουν και να τους φυλακίσουν. Τις ίδιες αυτές μέρες τους επιτεθήκαμε στη κεντρική βάση τους. Τους ξαφνιάσαμε, και εκθέσαμε την αδυναμία και την αποτυχία τους μπροστά στην ατέλειωτη επιθυμία που υπάρχει να καταστραφούν. Οι ίδιοι μπάτσοι που περήφανα περιπολούν την πόλη, πεπεισμένοι για την δυνατότητά τους να τρομοκρατούν τον πληθυσμό, αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, γεμάτοι φόβο, το βράδυ, στις 2 Δεκεμβρίου, μπροστά στον ίδιο τον σταθμό τους.»

Επίσης, προκλήθηκαν ζημιές σε πέντε μοτοσικλέτες ιδιωτών ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.