• Αναζήτηση
 • Αναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα

  230 εκδηλώσεις σε κάθε γειτονιά της Αθήνας περιλαμβάνει το εφετινό εορταστικό πρόγραμμα του δήμου

  Λίγα λεπτά μετά τις 19.00 η πλατεία Συντάγματος πλημμύρισε με φως. Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σηματοδότησε και την επίσημη έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων.

  «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα, με την επίσημη φωταγώγηση, μήνυμα γιορτής, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Φέτος τα Χριστούγεννα είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί έχουμε ετοιμάσει για την πόλη μας, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, ένα πρόγραμμα γεμάτο αγάπη, με οδηγούς μας τους Αγγέλους» ανέφερε στην έναρξη της ολιγόλεπτης ομιλίας του ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ευχαριστώντας την ομάδα του ΟΠΑΝΔΑ που ετοίμασε το εφετινό εορταστικό πρόγραμμα ενώ προσκάλεσε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να περπατήσουν στο κέντρο και τις γειτονιές και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

  Σημειώνεται ότι για εφέτος ο ΟΠΑΝΔΑ έχει ετοιμάσει 230 εκδηλώσεις, εντελώς δωρεάν για τις επόμενες 30 ημέρες, οι οποίες μεταμορφώνουν την κάθε γειτονιά της πόλης «σε πόλη των αγγέλων και μας καλούν να ζήσουμε τη μαγεία των εορτών» όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Καμίνης.

  Μετά τη φωταγώγηση της πόλης ακολούθησε συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, της Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Αθηνών και μουσική συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή και την Athens Big Band, αλλά και το χορευτικό δρώμενο «Άγγελοι στην πόλη».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Παραλίες στο μυθικό ροζ… Τα αφτιά του μικροσκοπικού λαγού, «τυλιγμένα» στα ροζ διαμάντια του οίκου Graff, κινούνται ρυθμικά στον ήχο του κινητού. Η... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk