Στον εορταστικό Γευσιγνώστη, που κυκλοφορεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με ΤΟ ΒΗΜΑ, στρώνουμε το γιορτινό τραπέζι!

7 προτάσεις για ολοκληρωμένα μενού τριών πιάτων για κάθε επιθυμία με πρωτότυπες σούπες, ριζότο ή τάρτες και διαφορετικά κρέατα -από χοιρινό και αρνί μέχρι ζαρκάδι και μαύρο χοίρο-.

Επίσης, για τους ψαροφάγους, ένα μενού με θαλασσινά.

Ακόμα, μια πρωτότυπη γαλοπούλα, κι άλλες «ανεξάρτητες» προτάσεις για κρεατικά και συνοδευτικά.

Ιδέες για finger food: Θαυμάσια κεφτεδάκια από σιτάρι με μανιτάρια και καπνιστό τυρί Μετσόβου, μίνι μοσχαρίσια σουβλάκια μαριναρισμένα σε πέστο βασιλικού, τραγανές μπουκιές κοτόπουλου παναρισμένες με τσιπς και μουστάρδα μελιού, ταρτάκια πατάτας με λούντζα και χαλούμι, ρολά παρμεζάνας με μους από ανθότυρο και φιστίκια Αιγίνης.

Ιδιαίτερες σαλάτες με φρούτα και δροσερές σάλτσες. Επιλεγμένες έτσι, ώστε να μην μας επιβαρύνουν, αλλά να μας προετοιμάσουν για τα πλούσια πιάτα που θα ακολουθήσουν.

Μεγάλο αφιέρωμα στα γλυκά!

Η γιορτή της σοκολάτας με ζουμερά σουφλέ, μία πανεύκολη τάρτα και μία άκρως εντυπωσιακή σαρλότ.

Αλλά και παραδοσιακά γλυκά αλλιώς. Light, vegan και ολίγον πειραγμένα από τους σεφ μας, τα κλασικά γλυκίσματα των γιορτών για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες.

Ακόμη, βήμα-βήμα τα τέλεια μελομακάρονα, υπέροχοι κουραμπιέδες, και η βασιλόπιτα του 2019.

Και, το πρώτο brunch του 2019. Ετοιμάζουμε το πιο πλούσιο πρωινό, λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, για τους αγαπημένους μας, για να υποδεχθούμε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου με το «ΒΗΜΑ»

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!