Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τις σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον ισχυρό άνδρα της Novartis, Κωνσταντίνο Φρουζή έπειτα από δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento δημιουργεί νέα εύλογα ερωτήματα για τις σχέσεις Σαμαρά – Φρουζή», τονίζει η Κουμουνδούρου, καλώντας τον πρώην πρωθυπουργό «να δώσει απαντήσεις και να μην κρυφτεί πίσω από τις θεωρίες του περί «σκευωρίας»».

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «σύμφωνα με το δημοσίευμα, το FBI έχει στην κατοχή του βίντεο στο οποίο ο Φρουζής της Novartis ενημερώνει την εταιρία για τη συμμετοχή του σε συνάντηση της Α. Μέρκελ με στελέχη γερμανικών εταιριών, παρόλο που η δική του εταιρία δεν είναι γερμανική, μετά από παρέμβαση του γραφείου του Αντ. Σαμαρά».

«Ο κ. Σαμαράς καλείται να δώσει απαντήσεις και να μην κρυφτεί πίσω από τις θεωρίες του περί «σκευωρίας». Ο ίδιος, πάντως, διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε είχε ιδιαίτερες σχέσεις με τον κ. Φρουζή. Μήπως τώρα θυμάται κάτι παραπάνω;», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.