• Αναζήτηση
 • Η ΝΔ ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τη ΔΕΠΑ

  «Ο κ Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο», αναφέρει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην ανακοίνωσή του

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην υπόθεση ΔΕΠΑ επιμένει η Νέα Δημοκρατία, καλώντας το Μαξίμου να δώσει άμεσες εξηγήσεις μετά και τις νέες καταγγελίες που ήρθαν στο φως για στενό συνεργάτη υπουργού.

  «Νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις φανερώνουν πια τους πραγματικούς λόγους της αφωνίας της παρέας του Μαξίμου για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη.

  Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, ο κ. Μανώλης Πετσίτης, άνθρωπος του πολύ στενού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος και εξ απόρρητων του υπουργού κ. Νίκου Παππά, έλαβε τα έτη 2016 και 2017 εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από την εταιρία ELFE του κ. Λαυρεντιάδη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ.

  «Ποιες “υπηρεσίες” άραγε παρείχε στον κ. Λαυρεντιάδη ο κ. Πετσίτης για να παίρνει αυτά τα χρήματα; Και πώς συνδέονται αυτές με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-Λαυρεντιάδη για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θοδ. Κιτσάκο;» συνεχίζει η ανακοίνωση.

  Το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμίζει ότι ο κ Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. «Αυτή η σκοτεινή υπόθεση διαπλοκής τον εκθέτει ανεπανόρθωτα αποκαλύπτοντας το ανήθικο πλεονέκτημα της Κυβέρνησης του. Θα επανέλθουμε…» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk