• Αναζήτηση
 • Θεανώ Φωτίου: Ο φόρος επιχειρήσεων, δεν είναι ΦΠΑ των επιχειρήσεων;

  Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους δύο φόρους

  Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της κυβέρνησης μας εκπλήσσουν με τις δηλώσεις τους, άλλες ηθελημένα και άλλες άθελα τους. Ωστόσο, αυτή τη φορά η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ξεπέρασε κατά πολύ τον συνήθη βαθμό… κυβερνητική γκάφας!

  Και αυτό γιατί αν και υπουργός, η Θεανώ Φωτίου, φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά ανάμεσα σε ΦΠΑ και φόρο επιχειρήσεων.

  Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επέμενε στο ότι η κυβέρνηση μειώνει φέτος τον ΦΠΑ «των επιχειρήσεων».

  Μάλιστα, μη μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά του, ο παρουσιαστής της εκπομπής ζητούσε πρόσθετες διευκρινήσεις στο τι εννοεί η κ. Φωτίου όταν μιλάει για ΦΠΑ «των επιχειρήσεων».

  Μετά από μια σειρά… σκέψεων της κ. Φωτίου και όταν της διευκρινίζουν ότι άλλο ΦΠΑ και άλλο φόρος επιχειρήσεων, εκείνη με πολύ φυσικό τρόπο απάντησε πως «με συγχωρείτε αυτός τι είναι (σ.σ. φόρος επιχειρήσεων), δεν είναι ΦΠΑ των επιχειρήσεων;»

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk