• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Ποιος έχασε τη ντροπή του για την βρει ο Πάνος Καμμένος

  Τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τα όσα υποστήριξε ο Ζόραν Ζάεφ σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι δικαιώνεται για τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου με τις οποίες σχολίασε τα όσα υποστήριξε ο Ζόραν Ζάεφ καυτηρίασε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι δικαιώνεται για τα όσα είχε αναφέρει σχετικά με τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων.

  «Όλοι οι Έλληνες συνειδητοποιούν πια ότι είχε δίκιο η Νέα Δημοκρατία, όταν από την αρχή κατήγγειλε την κυβέρνηση πως παραχωρώντας τη δήθεν «μακεδονική εθνότητα» και γλώσσα θα αποθρασύνει τις αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση και προσθέτει:

  «Ο τελευταίος που δικαιούται να καμώνεται τώρα ότι το κατάλαβε, είναι εκείνος που έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή του για την βρει ο Πάνος Καμμένος».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk