• Αναζήτηση
 • «Άνοιξε» η ειδική εφαρμογή για το Κοινωνικό Μέρισμα

  Με προβλήματα ξεκίνησε η λειτουργία της ειδικής ιστοσελίδας για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018, καθώς η εφαρμογή «έπεσε» σχεδόν αμέσως από την αυξημένη επισκεψιμότητα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής ενεργοποιήθηκε η ειδική εφαρμογή για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 (www.koinonikomerisma.gr).

  Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα λεπτά, λόγω της αυξημένης εισόδου χρηστών στην εφαρμογή, δημιουργήθηκαν προβλήματα, τα οποία σύμφωνα με τους υπευθύνους θα λυθούν τις επόμενες ημέρες.

  Μέσω της εφαρμογής θα μπορούν οι φορολογούμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις για εφάπαξ βοήθεια που θα κυμαίνεται από 200 έως 1.200 ευρώ, με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια αλλά και το αριθμό των ατόμων του νοικοκυριού.

  Το ετήσιο εισόδημα για νοικοκυριά με ένα ενήλικο τέκνο ορίζεται έως τις 9.000 ευρώ και προσαυξάνεται κατά 4.500 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος και κατά 2.250 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος, και έως τις 27.000 ευρώ.

  Η ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό θα πρέπει να είναι συνολικής φορολογητέας αξίας μέχρι 125.000 ευρώ για νοικοκυριά με ένα μέλος (αντί 120.000 το 2017). Το όριο των 125.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 15.000 ευρώ για κάθε πρόσθετο μέλος και μέχρι του ποσού των 185.000 ευρώ.

  Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, περίπου 1,4 εκ νοικοκυριά αναμένεται να λάβουν το έκτακτο αυτό βοήθημα από τις 14 Δεκεμβρίου μέχρι και τις παραμονές των Χριστουγέννων.

   

   

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk