Γρηγορόπουλος: Δέκα προσαγωγές για τα επεισόδια στην πορεία – Κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»

Οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών

Σε δέκα προσαγωγές, συνολικά, προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι, στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος, μεταξύ νεαρών και αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια του μαθητικού-φοιτητικού συλλαλητηρίου για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.

Ξανά κλειστός ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» του μετρό

Το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της πορείας, έκλεισαν με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο».

Οι σταθμοί είχαν κλείσει υπό τον φόβο των επεισοδίων, με τους συρμούς να περνούν από τους σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας οι σταθμοί άνοιξαν, ωστόσο λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ έδωσε νέα εντολή για να κλείσει ο σταθμός «Πανεπιστήμιο», καθώς είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk