Στην αποκάλυψη ότι οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη πριν την πετάξουν στα βράχια της είχαν δέσει τα πόδια, προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Όπως τόνισε ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής οι δράστες, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν εν ζωή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας προσθέτει στη δήλωσή του πως όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά και αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

«Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια.