• Αναζήτηση
 • Μεντβέντεφ – Τσίπρας: Συνάντηση με επίκεντρο θέματα εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας και ενέργειας

  Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Φωτ. αρχείου.

  Συνάντηση με επίκεντρο θέματα εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας και ενέργειας θα έχει ο ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στο πλαίσιο της επίσκεψης του έλληνα πρωθυπουργού στη Ρωσία.

  Στο επίκεντρο της συζήτησης του θα βρεθούν, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου της ρωσικής κυβέρνησης, θέματα διμερούς εμπορίου, οικονομικής συνεργασίας, καθώς και πρότζεκτ σχετικά με τον ενεργειακό τομέα και τη γεωργία.

  «Ο Ρώσος πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 7 Δεκεμβρίου. Οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και τις προοπτικές στο ρωσο-ελληνικό εμπόριο και στην οικονομική συνεργασία, την εφαρμογή κοινών σχεδίων στην ενέργεια, στη βιομηχανία, στις υποδομές μεταφορών, στην τεχνολογία, στη γεωργία και σε άλλους τομείς», αναφέρει η ανακοίνωση.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα.

  Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και με τον ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

  Ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού για τη συνεργασία με τη Ρωσία, Δημήτρης Βελάνης, μιλώντας στο Sputnik είπε ότι η επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα και οι συναντήσεις με τη ρωσική ηγεσία έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φιλικές σχέσεις και τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk