• Αναζήτηση
 • Ζορμπά: Δύναμη του Μουσείου της Ακρόπολης οι επισκέπτες του

  Στην αυξητική τάση της επισκεψιμότητας του Μουσείου της Ακρόπολης αναφέρθηκε η υπουργός Πολιτισμού κατά τη διάρκεια της ξενάγησης του Προέδρου της Δημοκρατίας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη συνεχιζόμενη αύξηση των επισκεπτών του Μουσείου της Ακρόπολης σημείωσε η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά που συνόδευε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην ξενάγηση, στο Μουσείο της Ακρόπολης, από τον πρόεδρό του Δημήτρη Παντερμαλή.

  «Δύναμη του Μουσείου της Ακρόπολης είναι οι επισκέπτες του. Άνθρωποι που έρχονται και από τις πέντε ηπείρους, προσδίδοντας μια σταθερά αυξητική τάση στην επισκεψιμότητά του, που με τη σειρά της, αποκτά παγκόσμια εμβέλεια», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Ζορμπά.

  Η υπουργός Πολιτισμού τόνισε επίσης ότι «μέσα από τις νέες τεχνολογίες, δίνεται σε όλους μας η δυνατότητα να δούμε αόρατες έως σήμερα λεπτομέρειες, οι οποίες μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στα γλυπτά του Παρθενώνα, τον τρόπο λειτουργίας τους και τις καλλιτεχνικές τους διαστάσεις».

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk