Συναυλία κατά της φτώχειας από τη Μητρόπολη Πειραιώς στις 4 Δεκεμβρίου

«Με στόχο την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών πασχόντων συνανθρώπων μας»

Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, «με στόχο την καλύτερη και ουσιαστικότερη αντιμετώπιση καθημερινών αναγκών πασχόντων συνανθρώπων μας» διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Συναυλία κατά της Φτώχειας, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς.

Ο Ηλίας Βρεττός, η Ερωφίλη, Αφεντούλα Ραζέλη, η Χριστίνα Σάλτη, το παραδοσιακό συγκρότημα «Σμύρνα» και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα ενώσουν τις φωνές τους με μοναδικό κίνητρο την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Πειραιά πρόκειται «για μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα για μια ουσιαστική κίνηση με συγκεκριμένο σκοπό. Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσφέρουν τον εαυτό τους, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς».

Σημειώνεται ότι σε καθημερινή βάση προσφέρονται περίπου 7.500 μερίδες φαγητού από τα συσσίτια της Εκκλησίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη του Δήμου Πειραιά.

Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk