Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Στον ανακριτή τη Δευτέρα οι αστυνομικοί

Η οικογένεια Κωστόπουλου, δια των συνηγόρων της, έχει καταθέσει από την Παρασκευή αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο

Ενώπιον του 23ου τακτικού ανακριτή καλούνται την προσεχή Δευτέρα, οι αστυνομικοί που εμπλέκονται (σσ: εμφανίζονται στα βίντεο) στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. Οι ένστολοι, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους εκδοχή για το τραγικό συμβάν, αναμένεται να λάβουν προθεσμία.

Οι δικαστικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους εμπλεκόμενους, ενώ η οικογένεια Κωστόπουλου, δια των συνηγόρων της, έχει καταθέσει από την Παρασκευή αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, με ενδεχόμενο δόλο.

Το αίτημα της οικογένειας στηρίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση, στο πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της, αλλά και στο υλικό των βίντεο, στο οποιο φαίνονται οι κατηγορούμενοι να δρουν.

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk