• Αναζήτηση
 • Ένωση Κεντρώων: «Ναι» στον αγώνα των μαθητών, αλλά με ανοιχτά σχολεία

  Χαρακτηρίζει λάθος τη θέση της κυβέρνησης «να διακηρύττει ότι οι κινητοποιήσεις υποκινούνται από τη Χρυσή Αυγή»

  Κάλεσμα στους μαθητές που πραγματοποιούν καταλήψεις προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή του στη Συμφωνία των Πρεσπών απηύθυνε η Ένωση Κεντρώων.

  Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, καλεί τους μαθητές να συνεχίσουν τον αγώνα τους αλλά με ανοιχτά σχολεία, ενώ χαρακτηρίζει λάθος τη θέση της κυβέρνησης «να διακηρύττει ότι οι κινητοποιήσεις υποκινούνται από τη Χρυσή Αυγή» και κάνει λόγο για «παλλαϊκή αντίδραση» των μαθητών, οι οποίοι έχουν την προσωπικότητά τους και νιώθουν προδομένοι καθώς «βλέπουν ότι η κυβέρνηση παραδίδει τα πάντα στους ξένους».

  Τέλος η Ένωση Κεντρώων καλεί τους μαθητές να συνεχίσουν τον αγώνα χωρίς καταλήψεις «γιατί τα κλειστά σχολεία δίνουν τροφή στον κ. Τσίπρα να διαβάλλει και να υπονομεύει τους αγώνες τους. Την Μακεδονία να την στηρίζουν οι νέοι μας με όλους τους τις δυνάμεις, αλλά με ανοιχτά σχολεία».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk