• Αναζήτηση
 • Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ

  Όσο περνάει η ώρα, η κίνηση αυξάνεται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται από νωρίς το πρωί εξαιτίας της απεργίας που έχουν προκηρύξει εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

  Η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτή την ώρα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Τροχαίας, μεγάλη κίνηση παρατηρείται στις εξής λεωφόρους: Κηφισού, Πέτρου Ράλλη (από Θηβών έως Κηφισό), Κατεχάκη, Μεσογείων, Κηφισίας, Παπανικολή, Ποσειδώνος (από Αλίμου έως Καραϊσκάκη), Βασ.Σοφίας (στην άνοδο), Βασ.Κωνσταντίνου, Συγγρού (στην άνοδο, από το ύψος της Λαγουμιτζή), Βασ.Αμαλίας, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.

  Οι οδηγοί οι οποίοι αναγκαστικά πήραν τα αυτοκινήτα τους για να πάνε στις δουλειές τους, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή καθώς λόγω της σημερινής απεργίας στα ΜΜΜ, θα κινηθούν μόνο τα λεωφορεία και αυτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

  Όσο περνάει η ώρα, η κίνηση αυξάνεται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk