Σημίτης: Χρέος των κυβερνώντων να παράγουν πολιτική για το μέλλον και όχι λάσπη για το παρελθόν

Οι προσωπικές επιθέσεις δεν με αγγίζουν. Όμως, Χρέος των κυβερνώντων είναι παράγουν πολιτική για το μέλλον και όχι να ρίχνουν λάσπη για παρελθόν τονίζει σε δήλωση του ο Κώστας Σημίτης

Οι προσωπικές επιθέσεις δεν με αγγίζουν. Όμως, Χρέος των κυβερνώντων είναι παράγουν πολιτική για το μέλλον και όχι να ρίχνουν λάσπη για παρελθόν τονίζει σε δήλωση του ο Κώστας Σημίτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή τη μαρτυρία Βασιλάκου μέσω της οποίας επιχειρείται εμπλοκή του στη υπόθεση C4I, υπογραμμίζει ότι «είναι επικίνδυνο για τη χώρα ο δημόσιος βίος να σύρεται στο βούρκο της συκοφαντίας και της λασπολογίας ενώ η κρίση είναι ακόμα παρούσα»

«Οι σκοπιμότητες της προεκλογικής περιόδου δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε περιπέτειες ανάλογες με αυτές που ζήσαμε και πληρώσαμε το 2015», καταλήγει

Ολόκληρη η δήλωση Σημίτη έχει ως εξής:

«Είναι επικίνδυνο για τη χώρα ο δημόσιος βίος να σύρεται στο βούρκο της συκοφαντίας και της λασπολογίας ενώ η κρίση είναι ακόμα παρούσα.

Οι σκοπιμότητες της προεκλογικής περιόδου δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε περιπέτειες ανάλογες με αυτές που ζήσαμε και πληρώσαμε το 2015.

Χρέος των κυβερνώντων είναι να παράγουν πολιτική για το μέλλον και όχι λάσπη για το παρελθόν.

Όπως έχω δηλώσει, προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου δεν με αγγίζουν»

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk